» Home » Companie
LiveZilla Live Help


Viziune, misiune si valori
Pentru a raspunde cerintelor tot mai diverse ale unei piete orientate spre calitate, timp si costuri, BENDKOPP ofera solutii optime in domeniul tehnicii de asamblare si fixare. Pe langa un stoc cuprinzator de articole standard si speciale, oferim clientilor nostri servicii personalizate in functie de nevoile lor de achizitie, pentru simplificarea procesului de comanda si livrare. La BENDKOPP punem un puternic accent pe orientarea spre client, de aceea ne straduim mereu sa consolidam parteneriate bazate in primul rand pe colaborare si incredere.

In acest scop am alcatuit o echipa eficienta si profesionista, un colectiv prietenos si foarte bine calificat, care va sta la dispozitie in toate etapele colaborarii noastre, de la preluarea comenzilor pana la livrare. In domeniul nostru, doar daca dumneavoastra sunteti multumiti de serviciile primite, putem sa fim si noi multumiti.

Constiinta calitatii, flexibilitatea si inovatia sunt cele mai importante elemente ale filosofiei de afaceri Bendkopp. Scopul nostru este de a veni in intampinarea nevoilor partenerilor, carora le propunem produse de calitate si servicii de livrare de cel mai inalt nivel, la preturi convenabile.

Scurt istoric
De peste 15 ani, pentru partenerii nostri de afaceri suntem furnizorul de incredere de suruburi si tehnica de asamblare. Printr-o crestere continua ne-am transformat dintr-o mica intreprindere regionala intr-o afacere internationala. Beneficiarii serviciilor noastre sunt raspanditi in toata tara - peste 10.000 de magazine si societati din diferite ramuri ale industriei - si serviti prin reteaua puternica de distributie, condusa de directori zonali.

Din anul 1999 firma BENDKOPP are ca partener organizatia SES din Germania, lucrand cu cei mai buni specialisti din lume. Numele BENDKOPP, marca inregistrata inca din anul 2000, este un nume respectat de catre clienti, furnizori, banci, institutii de stat, fiind asociat cu seriozitate, promptitudine, corectitudine, calitate si capacitate de dezvoltare. In anul 2006 in cadrul firmei BENDKOPP s-a implementat un sistem de management al calitatii SR EN ISO9001:2000 care s-a certificat si care s-a recertificat conform ISO 9001:2008 de catre DEKRA Certification GmbH pentru domeniul „Comertul organelor de asamblare si sistemelor de fixare”.

In 2008 am inceput lucrarile la noul punct de lucru, situat intre localitatile Gilau si Capusu-Mare, care s-a deschis in vara anului 2009 si cuprinde un sediu si depozit de 2200 m2 cu o capacitate de 3000 tone de marfa.

In noile conditii dupa aderarea Romaniei in Uniunea Europeana, societatea a primit un nou avant si reuseste sa raspunda cu succes noilor provocari si al noilor concurenti din partea occidentului. Scopul nostru pe viitor este ca firma noastra sa isi consolideze pozitia pe piata ca lider in suruburi profesionale, speciale si de inalta calitate, iar cercul nostru de clienti sa fie alcatuit din societati comerciale si nu din categoria hobby.

Apelati la noi! Partenerul dumneavoastra pentru organe de asamblare si sisteme de fixare.


Veres Károly – Managing Director
 

Gama de produse

Pentru a se ridica la asteptarile dumneavoastra, BENDKOPP are in prezent capacitatea de a livra din stoc peste 25.000 de articole diferite.

De-a lungul anilor gama produselor, in special grupa organelor de asamblare, s-a diversificat pe multe ramuri ale industriei, dintre care un loc important il ocupa industria constructiilor civile. Printre cele mai importante produse comercializate se enumera organele de asamblare pentru lemn, tabla, autoforante, confectii metalice, constructii civil-industriale, amenajari interioare, industria alimentara / chimica / energetica/ electrotehnica / petrochimica / a gazelor etc..

Produsele noastre sunt:

  • confectionate din otel / oteluri aliate, aluminiu, cupru, inox
  • conform standardelor internationale DIN / ISO / AISI / STAS
  • cu caracteristicile mecanice corespunzatoare fiecarei grupe 4.8-12.9
  • acoperite galvanic sau prin alte metode chimice
  • din import sau executate in tara

Pe langa acest grup de produse oferim clientilor nostri o gama variata de unelte, scule de mana-electrice-pneumatice-aschietoare, adezivi, izolanti, consumabile industriale si echipamente de protectie.


De la piesele standard pana la organele de asamblare la comanda, cu toate testarile si certificatele necesare, va indeplinim toate cerintele. Gama larga de produse, corelata cu un stoc de marfa de aproximativ 3000 de tone, ne da posibilitatea de a onora majoritatea comenzilor la termenele stabilite, iar comenzile speciale sunt onorate din import in 15 zile lucratoare.


Cum comand ONLINE?
Reprezentant Unic
Parteneri
Bechtel
CNADNR
Cfr
Aeroportul Cluj
FC Cfr 1907
MAPN